DOBRODOŠLI PRI NAS

Turistična kmetija Lovrec

V središču Slovenskih goric, v občini Destrnik in kraju imenovanem Jiršovci, najdete našo skromno kmetijo.

V grabi obdani z trto stoji hiša s sobami, kmetija polna živali in po starih izročilih zgrajena štajerska slamjača, z vrha hriba pa nanjo gledata dva apartmajska kompleksa. Pri nas lahko uživate v pokušini najrazličnejših doma pridelanih vin – tako belega kot rdečega, kot tudi sladkega vinskega likerja ali pa doživite pristno kmečko izkušnjo. Slamjača ne ponuja samo prostora za večje zaključene družbe, ki lahko brezskrbno rajajo celo noč, ampak tudi majhen muzej kmečke opreme, orodja in posode. Hrana, ki jo ponujamo se prilagaja letnemu času, trudimo se ponuditi standardne menije s pridihom narave in domače pridelave. Sobe so opremljene v kmečkem stilu, kot tudi s pohištvom muzejske vrednosti z bogatimi zgodovinskimi zgodbami. V eni izmed sob stoji postelja Marije Terezije stara že več kot 250 let. Za sprostitev v naravi vam priporočamo sprehod med vinogradi, v gozd ali na hrib do naših apartmajev, od koder se odpre čudoviti razgled nad okolico, ki sega vse do štajerskega Triglava, kot imenujemo Boč.

Sva Maja in David in ta kmetije je najin dom. Smo kmetje, naša glavna dejavnost je vinogradništvo, vendar se z vsem veseljem in srcem vsak trenutek posvečamo našim gostom.

 

Kmetija leži v grabi, na samem, vendar imajo nad nami pregled vsi sosedi. Smo del občine Destrnik, majhne a dobro razvite.

 

Smo za družino primerna namestitev, saj se pri nas lahko starši sprostijo medtem, ko otroci uživajo v igranju, božanju živali ali v naravi. Otroci se lahko brezskrbno igrajo pred hišo, saj mimo nas se poteka noben promet. Na voljo so jim igrala, kot tudi ogromno zelenih površin, kjer se lahko podijo za žogo.

IMG_4603
IMG_4608

Maja in David Lovrec

LASTNIKA